top of page
Vyhledat

Španělská policie rozbila organizovaný gang vykradačů kamionů

Ve Španělsku není krádež nákladu nic, co by řidiči neznali. Státní policie proto zahájila kroky, které vedli k odhalení velmi rozsáhlého gangu se zajištěním částí nákladů včetně přímých pachatelů. Podle španělských médií vrátila madridská pobočka policie ukradené náklady - včetně pneumatik v hodnotě do 620 000 EUR, společně s odcizenými vozidly v hodnotě 600 000 EUR. Kromě toho policie během operace objevila plantáž konopí a zabavili 250 rostlin. 

Zloději používali při své trestné činnosti mimo jiné sklad v průmyslové zóně u Toleda, kde ukrývali zcizené zboží a vozidla, včetně přívěsu se 16 paletami.


Organizace gangu potvrdila, že se jednalo o zločineckou skupinu specializující se na krádež těžkých nákladních vozidel, která se používají k přepravě zboží po celé zemi. Tato vozidla a zboží šly do pronajatých skladů, aby se „neutralizovaly“ a poté byla prodány na černém trhu. 


Gang bude mimo jiné obviněn z krádeže kamionů s téměř 800 pneumatikami a vozidla s klimatizací v hodnotě půl miliardy eur.



119 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page