top of page
Vyhledat

Britská policie se rozhodla bojovat proti zlodějům na parkovištích nákladních vozidel

Problémy, se kterými se stále častěji řidiči z povolání setkávají, jsou krádež nafty a nákladu. Britští policisté, kteří se s tímto „fenoménem“ na parkovištích setkávají, se rozhodli zakročit a to tak, že v přestrojení, aby jejich výsledek byl na 100% úspěšný.


Situace v této oblasti je již neúnosná a A1 se stala skutečně vyhledávanou trasou pro pachatele. Komunikace mezi Harworthem a Newarkem byla označena místem krádeží všeho, co řidič není schopen sám uhlídat. S nevídanou drzostí, se vykrádaly kabiny, vybavení a prvky, které když byly řidiči odcizeny, nemohl pokračovat v jízdě pro nezpůsobilost v silničním provozu.

Neustálé stížnosti a hlášení po spravedlnosti profesionálních řidičů, přimělo místní policii k odvetě, která přinesla své ovoce v podobě odchycení pachatelů přímo při činu. Výsledkem bylo vytvoření týmu důstojníků nasazených do oblasti za pomoci čtyřkolek, vozidel 4x4, nákladního automobilu a v neposlední řadě tajných řidičů těžkých nákladních vozidel. Tým vytvořil dostatek důkazů pro stíhání pachatelů, jako jsou termické snímky, skryté kamery a další inteligentní systémy.

V důsledku operace byli dva muži usvědčeni z krádeže z motorového vozidla včetně vybavení, které pro krádež použili. Jeden z nich byl rovněž usvědčen z řízení bez pojištění a druhý byl navíc usvědčen z držení útočné zbraně, řekl inspektor v oblasti Heather Sutton.

17 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Plošný zákaz předjíždění kamionů na dálnicích přichází

Tento týden začnou silničáři instalovat na D1 dopravní značení pro plošný zákaz předjíždění kamionů mezi Mirošovicemi a Brnem. Postupně mají přibýt další úsek D1 i další dálnice. Zákaz předjíždění se

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page