top of page
Vyhledat

Omezení jízdy kamionů na A13 Brenner

Z důvodu nezbytných rekonstrukčních prací v Luegbücke musí být vozidla nad 7,5 tuny zastavena nebo zaparkována na nedokončených odpočívadlech v daném úseku A13 Brenner na následující čtyři víkendy.

V noci ze soboty na neděli bude přes „Rollende Landstrasse“ řízena kyvadlová doprava pro řidiče vozidel nad 7,5 tuny mezi Brennersee a Wörgl v obou směrech. Během této uzavírky mohou vozidla bez přívěsu (autobusy) a vozidla nad 7,5 tuny (na které se nevztahuje zákaz jízdy) omezeně pokračovat v jízdě. K odklonu dochází od křižovatky Matrei nebo Nösslach (směrem k Brenneru) a křižovatky Brenner-Nord (směrem k Innsbrucku). Po zbytek provozu je pro každý směr jízdy k dispozici jeden pruh.

Uzavření dálnice A13 je plánováno na následující víkendy ze soboty na neděli od 17:00 do 8:00 hod ve dnech:

  • 10. - 11. 10.

  • 17. - 18. 10.

  • 24. - 25. 10.

  • 31.10. - 1. 11.

Záměrně jsou tato opatření přesunuta na víkendy v nočních hodinách, protože podíl hustého provozu je zde velmi nízký. Práce budou dokončeny vždy nejpozději v neděli do 8:00 hod. Za účelem zajištění plynulého řízení provozu vás policie žádá, abyste se řídili tímto upozorněním a byli opatrní.


Související články




1 072 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page