top of page
Vyhledat

Představte si jednu mýtnou jednotku pro celou Evropu

Před očima řidiče již jen jedna „krabička“ a pro všechny mýtné i trajektové poplatky pro dopravce jen jedna faktura. Je to reálné?


Díky partnerství se třemi předními poskytovateli EETS nabízí společnost Shell jedno z největších pokrytí mýtného v Evropě. Tím je zajištěno pokrytí sítě pro více než 25 zemí a společnost Shell může nabídnout řešení v jednom poli pro mnoho zemí.


Shell nabízí společnostem bezplatný komplexní poradenský servis, aby našli správné řešení EETS a převzali registraci palubních jednotek. Intuitivní technologie a bezplatné bezdrátové aktualizace usnadňují řidičům manipulaci s OBU v jejich každodenní práci. 


Mýtná služba Shell také nabízí mnoho výhod pro správce vozového parku, který může těžit z refundací a dostupných slev, vyhýbat se pokutám za zmeškané platby mýtného a jednoduše vyúčtovat všechny výdaje svého vozového parku pomocí karty Shell Card

  • mýtné

  • pohonné hmoty

  • parkovací místa

  • tunely / mosty

  • trajekty

  • mytí nákladních vozidel

Díky jediné faktuře v běžné měně mohou zákazníci spravovat své mýtné pomocí Shell Fleet Hub velmi rychle a bez velkého úsilí. Díky tomu jsou výdaje na správu času pro úspory dopravce.


Řešení Shell EETS již umožňuje snadné vyúčtování mýtného přes evropské hranice a jeho cílem je usnadnit život řidičům a správcům vozového parku. Co se týká ježdění s méně zařízeními ve vozidle, vyhýbáním se pokutám a menším úsilím při koordinaci a vyúčtování mýtného.




32 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page