top of page
Vyhledat

Rakouské zákazy na A12 a A13

Dne 1. července rakouské orgány informovaly o nových zákazech řízení prováděných na vybraných nájezdech a sjezdech na dálnice A12 a A13.


  • Na křižovatce Wattens na dálnici A12 nemohou nákladní vozidla, jejichž kombinace přesahuje 12 metrů používat nájezdy obousměrně od 06:00 do 10:00 od pondělí do soboty.

  • Z tohoto ustanovení jsou osvobozena vozidla sjíždějící nebo jedoucí do následujících obcí: Baumkirchen, Fritzens, Kolsass, Kolsassberg, Volders, Wattens, Wattenberg a Weer za účelem vykládky, nakládky či parkování na vlastním pozemku.

  • Na jižní křižovatce Innsbruck na dálnici A13 nemohou nákladní vozidla, jejichž kombinace přesahuje 12 metrů, používat nájezd a sjezd oboustranně od 07:00 do 11:00 a od 15:00 do 18 : 00 od pondělí do soboty.

  • Z tohoto ustanovení jsou osvobozena vozidla sjíždějící nebo jedoucí do následujících obcí: Natters, Mutters, Schoenberg im Stubaital, Fulpmes Mieders, Telfes ve Stubai, Neustift im Stubaital, Mühlbachl, Pfons, Matrei am Brenner, Navis, Steinach am Brenner, Trins, Gschnitz , Schmirn, Vals, Gries am Brenner, Obernberg am Brenner, Gotzens a Birgitz za účelem vykládky, nakládky či parkování na vlastním pozemku.

Toto ustanovení platí na neomezenou dobu.



79 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page