top of page
Vyhledat

Další podrobnosti k zákazům v Itálii přímo od Ministerstva

Zákazy jízdy v Itálii pro rok 2020 vychází z nařízení ministerstva infrastruktury a dopravy číslo 578 ze dne 12. prosince 2019.

Pozastavení zákazu jízd bylo pravidelně sdělováno prostřednictvím týdenních oběžníků ministerstva infrastruktury a dopravy. V praxi od března, kdy krize Covid-19 začala, až do druhého červnového týdne po zahájení „fáze 3“ Dne 14. června vyhláškou 244.


Vysvětlení měsíce července

  • V důsledku pohybu občanů do národních a mezinárodních turistických destinací se nárůst provozu obvykle koncentruje na období mezi koncem července a prvními dvěma týdny v srpnu.

  • Pokud jde o červenec, zákazy se proto týkaly všech sobot (od 8:00 do 16:00) a všech nedělí (od 7:00 do 22:00), jakož i posledních dvou pátků měsíce (od 16:00 do 22,00). Zahájení proběhlo 4. a 5. července, a dále pokračovalo do pátku 31. července.

Vysvětlení měsíce srpna

  • V srpnu je situace obdobná, zákazy ovlivní všechny soboty a neděle, jakož i první dva pátky tohoto měsíce.

  • 15. srpna platí zákaz těžkých vozidel od 7.00 do 22.00 hodin. V následující tabulce je podrobně zobrazen kalendář se všemi daty a časy.



63 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Plošný zákaz předjíždění kamionů na dálnicích přichází

Tento týden začnou silničáři instalovat na D1 dopravní značení pro plošný zákaz předjíždění kamionů mezi Mirošovicemi a Brnem. Postupně mají přibýt další úsek D1 i další dálnice. Zákaz předjíždění se

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page