top of page
Vyhledat

Francie: Na dálnici A16 směr Dunkirk čekejte od pondělí zdržení

  • Od 19.4. 6:00 do 23.4. 18:00 h směr Belgie - Dunkirku od křížení č.65 (Ghyvelde / Bray-Dunes / Hondscoote) musí být sveden veškerý provoz do jednoho levého jízdního pruhu přibližně o délce 4 km z důvodu prací na povrchu vozovky.

  • Od 26.4. 00:00 do 30.4. 18:00 h bude omezení v totožném směru z Belgie do Dunkirku od křížení č.65 (Ghyvelde / Bray-Dunes / Hondscoote) a doprava bude svedena do levého jízdního pruhu na vzdálenost přibližně 5 km.

    • výjezd od křížení č.64 (Leffrinckoucke / Téteghem / Zuydcoote) bude zcela uzavřen- ve směru z Dunkirku do Belgie má zůstat trasa průjezdná pouze v pravém jízdním pruhu ve vzdálenosti cca 6 km

  • Od 3.5. 6:00 do 7.5. 18:00 h směrem do Belgie od Dunkirku po křížení č.65 (Ghyvelde / Bray-Dunes / Hondscoote) bude provozuschopný pouze levý jízdní pruh na vzdálenost přibližně 4 km.

Správce dálničního úseku tímto informuje, aby řidiči zejména v této části byli připravení na možné zdržení a úzký průjezd.







178 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page