top of page
Vyhledat

Nevybuchlá bomba ze 2. světové války uzavře Brennerskou dálnici

Nevybuchlá Americká letecká bomba ANM64 z druhé světové války, s celkovou hmotností 500 liber, byla nalezena při stavebních úpravách. Místo nalezu je na náměstí Piazza Verdi mezi bývalou čerpací stanicí a vchodem pro chodce z parkoviště „Bolzano Centro“ přes Mayra Nussera, na staveništi pro stavbu nového podchodu z via Alto Adige jako součást prací PRU Waltherpark.

Z bezpečnostních důvodů bude proto dálnice A 22 mezi Bolzanem jih a sever uzavřena dne 27.9., kdy dojde k její zneškodnění. Očekávají se dopravní zácpy, které mohou přetížit výjezdy z Klausen a Auer / Neumarkt / Tramin. Současně musí být také uzavřena státní silnice (S12) a vlakový koridor na trati Brenner a to od 9:00 do 11:00 h.

Hustý provoz bude směrován na SADOBRE od 7.00 h. Alternativní trasy objížďky prozatím není k dispozici. Je vhodné se před cestou připravit na možné zdržení řidičů, pokud v inklinované době pojedou danou oblastí. Aktuální informace o postupu a problematice, se mohou časově lišit, dle postupu prací na zneškodnění.




367 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page