top of page
Vyhledat

Nevybuchlá bomba ze 2. světové války uzavře Brennerskou dálnici

Nevybuchlá Americká letecká bomba ANM64 z druhé světové války, s celkovou hmotností 500 liber, byla nalezena při stavebních úpravách. Místo nalezu je na náměstí Piazza Verdi mezi bývalou čerpací stanicí a vchodem pro chodce z parkoviště „Bolzano Centro“ přes Mayra Nussera, na staveništi pro stavbu nového podchodu z via Alto Adige jako součást prací PRU Waltherpark.

Z bezpečnostních důvodů bude proto dálnice A 22 mezi Bolzanem jih a sever uzavřena dne 27.9., kdy dojde k její zneškodnění. Očekávají se dopravní zácpy, které mohou přetížit výjezdy z Klausen a Auer / Neumarkt / Tramin. Současně musí být také uzavřena státní silnice (S12) a vlakový koridor na trati Brenner a to od 9:00 do 11:00 h.

Hustý provoz bude směrován na SADOBRE od 7.00 h. Alternativní trasy objížďky prozatím není k dispozici. Je vhodné se před cestou připravit na možné zdržení řidičů, pokud v inklinované době pojedou danou oblastí. Aktuální informace o postupu a problematice, se mohou časově lišit, dle postupu prací na zneškodnění.




367 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Plošný zákaz předjíždění kamionů na dálnicích přichází

Tento týden začnou silničáři instalovat na D1 dopravní značení pro plošný zákaz předjíždění kamionů mezi Mirošovicemi a Brnem. Postupně mají přibýt další úsek D1 i další dálnice. Zákaz předjíždění se

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page