top of page
Vyhledat

Poděkování profesionálním řidičům po celém světě

Jelikož ČR jako jedna z mála zemí nemá odborovou organizaci řidičů kamionů (což částečně vysvětluje kvalitu pracovních podmínek řidiče kamionu u nás), přinášíme alespoň poděkování od Mezinárodní unie profesionálních řidičů.


Máme Mezinárodní týden uznání řidičům a rádi bychom věnovali chvilku k tomu, abychom sdělili naše poděkování profesionálním řidičům za jejich přínos tomuto světu, který mnohdy zůstává nepovšimnut.

Víme, že bez tvrdé práce profesionálních řidičů, by se náš styl života velmi rychle zastavit. Všichni pasažéři, kteří cestují 24 hodin denně z bodu A do bodu B, jídlo, které jíme a oblečení, které nosíme, techniku, kterou používáme kamkoliv se hneme, všechno z toho musí být přepraveno nákladním autem nebo autobusem. Proto bychom rádi řekli:


Řekněte DÍKY, profesionální řidiči, umístěním žluté stuhy na zpětné zrcátko řidiče v osobním autě, taxíku, kamionu, autobusu, nebo na řídítku kola.


Oceňujeme vaši oddanost

Řídit tak veliké a složité vozidlo není vůbec jednoduchý úkol. Trvá pořádně dlouho se naučit řídit nákladní vozidlo nebo autobus a ne každý to dokáže. A to jsou jenom základy - je to mnohem víc, co je potřeba se časem naučit.

DĚKUJEME za neochvějnou oddanost svému povolání.

DĚKUJEME za vaši profesionalitu.


Není mnoho jiných povolání, kde chvilková nepozornost může být tak závažná - ale pro profesionální řidiče je to denní realita. Proto jsou profesionální řidiči tolik ostražití, pokud se jedná o bezpečnost. Znají každé pravidlo, každý nový zákon a každé z nich dodržují - protože vědí, jak závažné důsledky může mít, pokud nebudou. DĚKUJEME za vaši profesionalitu v každém aspektu vaší práce.


DĚKUJEME za vaši obětavost

Je jednoduchým faktem, že profesionální řidiči nejsou doma tak často, jako ostatní lidé. Ať už odjíždí za úsvitu a vrací se domů večer, anebo odjíždí na celé týdny, nikdo to není práce od 9 do 5. A taková pracovní doma přináší oběti. Profesionální řidiči vědí, že každá minuta strávena s rodinou se počítá. DĚKUJEME za vaše oběti, díky kterým se náš svět pořád hýbe.

DĚKUJEME, že jste.


Není tajemstvím, že profesionální řidiči jsou zvláštním druhem - nezávislí, houževnatí a schopní. Bez tohoto legendárního řidičského ducha, by naše životy vypadaly jinak. Proto úpřimně DĚKUJEME.


Profesionální řidiči jen zřídka dostanou veřejnou pochvalu a uznání, které si zaslouží. Přejeme vám hodně bezpečí na cestách. Unie profesionálních řidičům z hloubi srdce DĚKUJE za vše, co děláte.





174 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Plošný zákaz předjíždění kamionů na dálnicích přichází

Tento týden začnou silničáři instalovat na D1 dopravní značení pro plošný zákaz předjíždění kamionů mezi Mirošovicemi a Brnem. Postupně mají přibýt další úsek D1 i další dálnice. Zákaz předjíždění se

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page