top of page
Vyhledat

Stávka v přístavu Calais

Kancelář přístavní obsluhy upřesňuje informace pro řidiče nákladních vozidel - v přístavu Calais probíhala stávka od 8:00 hod ranní a řidiči se musí obrnit trpělivostí.

24 hodinová stávka odborů v přístavu Calais způsobuje dlouhé fronty čekajících nákladních vozidel. Nákladní lodě nesmí opustit přístav a kamiony jsou odkloněny do přístavu Dunkirk a do Eurotunnelu. Nebo budou požádáni, aby zaparkovali na parkovištích v přístavu Calais, uvádí Febetra, která tuto zprávu potvrdila.

V tuto chvíli je křižovatka 42 „Eurotunnel“ A16 ve směru Dunkirk / Calais tvořena kolonami v nouzovém pruhu dálnice, kde je řada nákladních vozidel. Pokud potřebujete jet do Velké Británie, doporučujeme jet do přístavu Dunkirk a do Eurotunelu. Prozatím platí „Operation Stack“ na M20 mezi křižovatkami 8 (Maidstone) a 9 (Ashford). To znamená, že M20 je mezi těmito křižovatkami uzavřena a vozidla jsou tam zaparkovaná.

V celé situaci je interesována policie, která se soustředí na plnou informovanost řidičů. Přístavu Calais je nejlepší se vyhnout, upozorňují. Stávka by měla být ukončena ráno v 8 hod a čekající vozidla budou postupně odbavována.


Zdroj: Febetra




138 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page