top of page
Vyhledat

Změny v Německu pro týden 15. - 21. června - aktualizace

Německo vydalo nová nařízení a stávající nařízení tím potvrdilo. Tímto textem aktualizujeme informace z článku zde


Dle přiložené tabulky, jsou vidět konkrétní datumy stávajících změn dosavadní platnost zákazů jízd ze sobot, nedělí a státních svátků.

Hraniční přechody

V Německu dne 16. června 2020 skončí omezení na státních hraničních přechodech a budou zrušeny všechny hraniční kontroly, a to se státy:

  • Rakousko

  • Francie

  • Švýcarsko

  • Dánsko

Vstup cestujících z členských států EU a přidružených států EU do Německa již nebude podléhat prokázání a zdůvodnění naléhavé potřeby cestovat.

Bavorsko

Výjimka ze zákazu jízdy Bavorsko dnem 15. června bude ukončena. Znamená to, že příští neděli 21. června, bude platit nedělní zákaz jízdy pro nákladní dopravu nad 7,5 tuny. Situace bude shodná se stavem před Covid-19.

Proto: V neděli 14. června 2020 se ještě smí jezdit! Další neděli již ne.

Šlesvicko-Holštýnsko

Stát Šlesvicko-Holštýnsko rozhodl o prodloužení výjimky ze zákazu jízdy do 31. srpna 2020.

Proto: v neděli o prázdninách se smí jezdit

Stát Šlesvicko-Holštýnsko také rozhodl o zavedení výjimky z prázdninových zákazů od 1. července do 31. srpna. Tedy smíte jet v tomto státě i o letních prázdninových sobotách.

Proto: během prázdnin se smí také v sobotu jezdit.


115 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Plošný zákaz předjíždění kamionů na dálnicích přichází

Tento týden začnou silničáři instalovat na D1 dopravní značení pro plošný zákaz předjíždění kamionů mezi Mirošovicemi a Brnem. Postupně mají přibýt další úsek D1 i další dálnice. Zákaz předjíždění se

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page